Все буде Україна!

Гідроенергетики вшанували пам'ять загиблих у роки Другої світової війни

Гідроенергетики вшанували пам'ять загиблих у роки Другої світової війни

28-10-2020
28 жовтня відзначається День визволення України від німецько-фашистських загарбників. В 1944 році цей день став днем остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників за межі сучасної території України.

Більше 2 років тривали запеклі бої за визволення України від фашистських загарбників. На окупованій території України загинуло 5,5 млн осіб, у тому числі 4 млн мирних жителів. До Німеччини було вивезено близько 2,2 млн українців. Кожна українська родина на цій страшній війні втратила сина, батька, коханого чоловіка…

Через карантині обмеження, спричинені пандемією вірусу COVID-19, вшанування пам'яті героїв-визволителів в м. Світловодськ пройшли без масових акцій. Працівники Кременчуцької ГЕС на знак пошани до героїв Другої світової війни 28 жовтня поклали квіти до пам'ятника невідомому солдату.

Співробітники Дністровської ГАЕС також долучились до всенародного вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу та взяли участь у покладанні квітів до пам’ятного знаку у Новодністровську.

Під час заходів загиблих вшанували хвилиною мовчання. Вічна слава героям!

Пресслужби Кременчуцької ГЕС та Дністровської ГАЕС

Читайте також:

Гідроенергетики Середньодніпровської ГЕС вшанували пам'ять визволителів Кам’янського

Гідроенергетики Каховської ГЕС привітали ветеранів та непрацюючих пенсіонерів з ювілеєм станції

Фотогалерея

Поділитися: