Все буде Україна!

Гідроенергетики Каховської ГЕС привітали ветеранів та непрацюючих пенсіонерів з ювілеєм станції

Гідроенергетики Каховської ГЕС привітали ветеранів та непрацюючих пенсіонерів з ювілеєм станції

26-10-2020
18 жовтня 2020 року виповнилось 65 років з дня пуску першого гідроагрегату Каховської ГЕС. З цієї нагоди на станції відбулась низка урочистих заходів.

Ветеранів і непрацюючих пенсіонерів Каховської ГЕС також не залишили без уваги: співробітники станції завітали до них, щоб привітати з визначною датою, нагадати, що їх пам’ятають та подякувати за роки відданої праці, присвячені гідроенергетиці.

«Мені дуже приємно, що колектив станції не забуває про колишніх працівників, які вже на пенсії. Я часто згадую як працював на Каховській ГЕС, – розповів гостям 68-річний Анатолій Петренко, що 20 років пропрацював слюсарем турбінного цеху. – Зараз на станції працює моя молодша донька, а старша – на Дніпровській ГЕС. Робота – це велика частина нашого життя і я пишаюся тим, що працював на найкращому підприємстві міста! Радію, що гідроенергетика стала рідною для моїх дітей».

Раніше на Каховській ГЕС відбулись урочистості з нагоди 65-тої річниці пуску першого гідроагрегату, в яких взяли участь члени Наглядової ради та генеральний директор Укргідроенерго.

Нагадаємо, що в Укргідроенерго діють програми, передбачені Колективним договором, котрі направлених на покращення соціальних умов працівників, серед яких компенсація витрат на відпочинок та туризм, матеріальна допомога по народженню дитини, щомісячні виплати премій та винагород за безперервний стаж роботи в енергетиці, додаткова відпустка за стаж роботи на підприємстві. Не забувають і про тих хто вже на пенсії – кожного місяця матеріальну допомогу отримують непрацюючі пенсіонери та ветерани.

Пресслужба Каховської ГЕС

Читайте також:

Каховська ГЕС: 65 років на варті енергетичної безпеки

Наглядова рада Укргідроенерго відвідала Каховську ГЕС

Арсеній Зеленський: реконструкція Каховської ГЕС здійснюється за графіком

Фотогалерея

Поділитися: