Все буде Україна!

Гідроенергетики взяли участь в урочистостях з нагоди ювілею Шевченківського національного заповідника

Гідроенергетики взяли участь в урочистостях з нагоди ювілею Шевченківського національного заповідника

21-11-2019
20 листопада Шевченківський національний заповідник відсвяткував 80-річчя з дня відкриття музею та пам’ятника Тарасу Шевченку. Також цього дня відзначається 30-річчя надання Шевченківському заповіднику статусу національного.

Урочистий захід на честь визначної події відвідало багато гостей – меценати, діячі української культури та мистецтва, жителі Канева та гідроенергетики. До привітань долучилися і фахівці Канівської ГЕС.

«Вітаємо всіх працівників Шевченківського національного заповідника з ювілеєм та хочемо подякувати за важливу для країни роботу зі збереження та популяризації національного надбання», – відзначив Василь Гринь, директор філії «Канівська ГЕС».

Організатори у свою чергу подякували Укргідроенерго за підтримку та відзначили внесок компанії в розвиток міста. Варто зазначити, що в рамках реалізації стратегії корпоративної соціальної відповідальності співробітники Канівської ГЕС беруть участь у низці соціальних заходів громади міста. Зокрема, серед них і Канівський міжнародний кінофестиваль імені Олександра Довженка, дитячо-юнацький турнір пам’яті воїнів АТО, відкритий турнір з боксу «Кубок Козацької Слави ім. Дмитра Байди Вишневецького».

Прес-служба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: