Все буде Україна!

Готовність до будь-яких раптовостей ─ запорука безпечної та надійної роботи енергосистеми

Готовність до будь-яких раптовостей ─ запорука безпечної та надійної роботи енергосистеми

20-06-2019
19 червня оперативно-диспетчерська служба Укргідроенерго взяла участь у системному протиаварійному тренуванні.

На Київській ГЕС проводилась планова перевірка готовності оперативного персоналу до роботи в умовах дефіциту потужності при роздільній роботі з об’єднаною енергетичною системою (ОЕС) Білорусі.

Співробітники відпрацьовували дії оперативного персоналу диспетчерської служби регіонального диспетчерського центру, енергогенеруючих та енергопостачальних компаній, які спрямовані на дотримання стійкого режиму живлення Центрального регіону ОЕС України в умовах роздільної роботи з ОЕС Білорусі, ремонтного режиму та аварійного відключення обладнання.

«Готовність до будь-яких раптовостей ─ запорука безпечної та надійної роботи, адже енергосистема помилок не пробачає. Саме тому подібні тренування проводяться регулярно, ми хочемо упевнитись, що наші фахівці будуть готові до будь-яких ситуацій», ─ зазначив начальник оперативно-диспетчерської служби компанії
Євген Ковальов.
Варто зазначити, що ПрАТ «Укргідроенерго» систематично здійснює заходи щодо цивільного захисту з метою реалізації державної політики, спрямованої на гарантування безпеки та захисту населення і територій.

Прес-служба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: