Все буде Україна!

Готуємо з любов’ю для гідроенергетиків

Готуємо з любов’ю для гідроенергетиків

24-01-2023
16:00
Свій робочий день вони розпочинають раніше за інших, а все тому що в обід вони з щирою посмішкою будуть зустрічати й годувати відвідувачів їдальні Середньодніпровської ГЕС.

Наталія Горденко - завідувачка їдальні Середньодніпровської ГЕС. Свій трудовий шлях на станції розпочала в 1995 році з посади кухаря 4 розряду:

«Любов до приготування їжі мене вабила ще з дитинства, тому після закінчення школи я відразу вступила до Дніпродзержинського торговельного технікуму на технології виготовлення їжі. В 1991 році отримала диплом техніка-технолога і одразу пішла працювати за фахом на одне з міських підприємств. В 95-ому році мені випала нагода перейти  працювати до їдальні ГЕС. Погодилась без вагань. З самого початку коли я тільки прийшла, мене поставили  на обробку м’яса. Працювати було не легко в буквальному значенні. М'ясо на той час постачалося у тушах вагою понад 50 кг. Доводилося тягати, дівчата допомагали мені, за що я їм була безмежно вдячна.  Так рік за роком я вдосконалювала  свої професійні  навички кухаря, навчалася працювати з постачальниками та з документами. З 2015 року очолила виробничий процес. Їдальня – справа тонка. Роботи багато, але я завжди впевнена все зробимо вчасно й смачно, поряд зі мною команда справжніх фахівців своєї справи».

Її колега Любов Легін – кухар 5 розряду в їдальні працює 16 років:

«Робота кухаря нелегка. Цілий день на ногах. Але я її люблю. Люблю готувати, пригощати. В голові тримаю безліч рецептів. В роботі мене надихає вдячність. Для мене бачити задоволену посмішку колег та почути слова «дякую, дуже смачно» головна винагорода».

Тетяна Сніжко - кухар IV розряду. 

«В їдальні ГЕС працюю з 2015 року. Роботу свою дуже люблю. Нагодувати колег  смачною і свіжою їжею для мене дуже важливо. Щодня нашу їдальню відвідують біля 100 осіб. У меню  щодня більш  20 страв – це із салатами, 2-3 види перших страв, гарнірів так само, кілька видів м’ясних і рибних страв, але завдяки сучасному обладнанню та інвентарю на кухні  ми завжди все встигаємо вчасно».

Інна Дорш – кухар IV розряду. 

«До їдальні ГЕС я прийшла працювати в минулому році. Мене завжди заворожував процес приготування їжі. Так вийшло, що хобі стало моєю професією.  Радію, що працюю з таким колективом. На нашій кухні завжди господарює злагодженість, абсолютна відповідальність та гумор».

Пресслужба Середньодніпровської ГЕС


 

Поділитися: