Все буде Україна!

«Гідроенергетиків труднощі ще більше згуртували та активізували всі наші сили на виконання професійних обов’язків»

«Гідроенергетиків труднощі ще більше згуртували та активізували всі наші сили на виконання професійних обов’язків»

23-02-2024
Uh
Сьогодні гідроенергетика відіграє надважливу роль у житті кожного українця. Працівники ГЕС і ГАЕС щодня сумлінно виконують свою роботу, забезпечуючи надійне балансування  Об’єднаної енергетичної системи. Адже всі ми розуміємо як важливо мати світло та тепло в наших будинках, особливо в такий складний для країни час. З якими щоденними викликами стикаються гідроенергетики в своїй роботі, розповідає інженергідротехнічного цеху філії «Каскад Київських ГЕС і ГАЕС» Ніна Дем’янова.

Ніна Олексіївна віддала роботі на Київській ГЕС 40 років. Прийшла працювати одразу після навчання. Будучи молодим спеціалістом, активно переймала досвід у своїх колег-наставників. Тепер сама  вміло робить заміри, знімає показники з геодезичних міток, які потім віртуозно вираховує за складними формулами, з легкістю читає надскладні геодезичні креслення гідротехнічних споруд і активно передає безцінні знання наступному поколінню молодих фахівців, які прийшли працювати на станцію. Жінка зізнається: саме вони стали стимулом до ще більш активного розвитку на професійній ниві. 

«Попри всі виклики сьогодення зараз працювати стало набагато цікавіше. Коло наших обов’язків значно розширилося. Сьогодні головне наше завдання -  щоб гідроспоруди станції були максимально захищені. Також зараз ми всі активно готуємося до весняного водопілля. Тому щоденно знімаємо мітки, контролюємо показники  та надаємо необхідну інформацію. Всі труднощі, які виникають в роботі в зв’язку з повномасштабним вторгненням  нас ще більше згуртували та активізували всі наші сили на виконання професійних обов’язків. Адже розуміємо, що ми несемо колосальну відповідальність за належний стан всіх гідротехнічних споруд на станції. Тому весь наш дружній колектив працює на спільну мету. І всі ми сподіваємося лише на нашу Перемогу!», - розповідає Ніна Олексіївна. 

За активну та віддану працю Ніну Дем’янову було нагороджено грамотою та нагрудним знаком Верховної Ради України за заслуги перед Українським народом. Колектив компанії щиро вітає Ніну Олексіївну з визнанням й бажає не зупинятися на досягнутому.

Пресслужба Каскаду Київських ГЕС і ГАЕС

Фотогалерея
Uhe
Uhe

Поділитися: