Все буде Україна!

Гідроенергетики долучились до заходів з нагоди Дня Гідності і Свободи

Гідроенергетики долучились до заходів з нагоди Дня Гідності і Свободи

21-11-2023
Uhe
Співробітники гідроелектростанцій в десяту річницю Революції Гідності поклали квіти до підніжь меморіальних знаків памʼяті Героїв Небесної Сотні та воїнам, які віддали свої життя за Україну.

Гідроенергетики Канівської ГЕС на чолі із заступником директора В’ячеславом Синенком долучились до заходів з нагоди Дня Гідності та Свободи у рідному місті Каневі. Після покладання квітів до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні на площі Соборній відбувся мітинг. Хвилиною мовчання вшанували всі присутні пам’ять героїв, які в боротьбі за цілісність й незалежність неньки України віддали найдорожче – своє життя.

Священник православної церкви України отець Сергій Нікітін провів поминальну панахиду за загиблими та прочитав молитву за Україну.

«Для всіх українців День Гідності та Свободи – це день незламності духу, день свободи і нескореності. Ми нащадки славного волелюбного народу і ніколи не будемо рабами, а за свою свободу та гідність будемо боротися завжди. Ми сильні, ми вистоїмо і переможемо! Слава Україні! Героям Слава!» - наголосив В’ячеслав Іванович.

Новодністровські енергетики разом із громадою міста вшанували на Алеї слави пам'ять захисників рідної землі, що в різні роки полягли за гідність і свободу України.

Представники колективу Дністровської ГАЕС згадали разом із усіма учасниками мітингу про те, як 10 років тому, 21 листопада 2013 року, на майдан Незалежності у Києві вийшли кілька сотень людей, щоб висловити свій протест проти рішення влади, яке загрожувало Україні втратою незалежності та перекреслювало її європейське майбутнє. Того листопадового вечора ніхто не здогадувався, що в історії не тільки України, а й усього світу починається новий етап і що події, які відбуватимуться наступні 94 дні – перший крок на шляху до драматичних геополітичних змін.

«Гідність і свобода – ці духовні цінності викарбовують у наших душах особливі ритми, – поділилася фахівець Інна, – змушуючи нас по-особливому усвідомлювати, думати, мріяти, вірити і пам’ятати!

В унісон із ранковим осіннім дощем до сліз зворушила усіх пісня у виконанні доньки працівниці Ольги Госик Олександри про білого янгола.

Пресслужба Укргідроенерго

Фотогалерея
Uhe
Uhe
Uhe
Uhe
Uhe

Поділитися: