Все буде Україна!

Гідроенергетики долучилися до написання радіодиктанту національної єдності—2023

Гідроенергетики долучилися до написання радіодиктанту національної єдності—2023

27-10-2023
Цьогорічний текст диктанту із символічною назвою «Дорогами України» не залишив байдужим жодного гідроенергетика, який долучився до Всеукраїнського флешмобу з нагоди Дня української писемності та мови.

У світі величезна кількість доріг, але найдорожчі для українців ті, які пролягають у межах наших 603 700 кв.км.

Співробітники станцій та апарату управління Укргідроенерго, попри активну підготовку до складного ОЗП, знайшли можливість перевірити знання з рідної мови та поділились емоціями після диктанту:

«Відрадно, що хоч і на відстані сотень кілометрів, я писала цьогорічний диктант разом зі своєю дорослою донькою, а рядочок за рядком мимоволі мріяла про мирні і щасливі дороги нашої України», – наголосила інженер Світлана.

«Цей особливий для нас флешмоб додав незабутніх відчуттів, – поділилася провідний фахівець Дністровської ГАЕС Інна, – змусивши хвилюватися, зосереджуватися і розкошувати у чудовій атмосфері диктанту, направду відчувши душею оті переплутані нитки любові, якими так несподівано було названо дороги України».

«Особливо приємно було спробувати себе у написанні диктанту у колі своїх колег – це досить пам’ятно, – додала фахівчиня Лідія.

«Дуже добре, що традиція живе і розширює свої кордони. Тут не тільки перевірка знань. Я вважаю, це не головне. Найголовніше — обʼєднатись навколо України, обʼєднатись у всьому світі. Особливо важливо зараз об‘єднати всіх наших земляків. Тих, хто був змушений покинути свої домівки і виїхати за кордон. Тих, хто залишився вдома. Тих, хто на окупованих територіях. «Дороги України» — вони, як люди, обʼєднують людські долі і сплітають їх в єдине ціле», —зазначила фахівчиня з Кременчуцької ГЕС Валентина.

«З кожним роком охочих написати та перевірити себе стає все більше, і це мене дуже тішить. Це чудова можливість перевірити свою грамотність і відчути єдність зі всією країною», — поділилася Людмила з Середньодніпровської ГЕС.

Пресслужба Укргідроенерго 

Фотогалерея
Uhe
Uhe
Uhe
Uhe
Uhe

Поділитися: