Все буде Україна!

Гідроенергетики продовжують приймати вітання з нагоди Дня енергетика

Гідроенергетики продовжують приймати вітання з нагоди Дня енергетика

28-12-2023
Uhe
Традиційно, рік що минає, фінішує в урочистих моментах привітань енергетикам з нагоди професійного свята.

Незважаючи ні на що, і всупереч усьому гідроенергетики філій Укргідроенерго продемонстрували єдність і особливу згуртованість, захищаючи і відновлюючи ГЕС та ГАЕС, даруючи нове дихання пошкодженому обладнанню і забезпечуючи стабільність енергосистеми нашої країни.

Нагородження відзнаками різних рівнів та вітальні слова продовжують звучати на філіях компанії.

«Те, що ми робимо, ми робимо з гідністю, наближаючи нашу Перемогу, — підбиваючи коротко підсумки цього важкого року, із шаною кожному наголосив директор Дністровської ГАЕС Василь Субота, висловивши від імені колективу велику вдячність компанії за всебічну підтримку і забезпечення стабільної роботи обʼєкта та кожного працівника.

«Дякую вам за вашу невтомність і продуктивність. Ви працюєте, попри всі виклики сьогодення, попри  складні погодні умови та постійні повітряні тривоги. Ви робите все, щоб українці вдома мали світло», - подякував працівникам під час нагородження директор  Середньодніпровської ГЕС  Вадим Медьєши.

Нагадаємо, у День енергетика співробітники філій Укргідроенерго  отримали високі відзнаками та нагороди від Президента України, Кабінету Міністрів та Міністерства енергетики.

Ми й надалі, кожен на своєму місці, продовжуватимемо працювати задля стійкості енергетичної системи, щоб в кожній українській оселі було світло.

Пресслужба Укргідроенерго

Фотогалерея
Uhe
Uhe
Uhe
Uhe
Uhe
Uhe
Uhe
Uhe
Uhe
Uhe
Uhe
Uhe

Поділитися: