Все буде Україна!

Головне для кранівника — це бути уважним

Головне для кранівника — це бути уважним

28-07-2023
Найбільша цінність будь-якого підприємства – люди, які тут працюють. Професіонали, фахівці, віддані своїй справі. Саме з таких людей і складається успіх. І саме про таких людей ми постійно розповідаємо.
Сьогодні познайомимо вас із кранівником Каскаду Київських ГЕС і ГАЕС Вадимом Невідомським.

«Будучи ще хлопчиком я із захопленням слухав розповіді батька про його роботу та таку цікаву професію, як кранівник. Часто уявляв себе на його місці.  Як буду управляти непростою технікою під час виконання складних  робіт на станції», - з усмішкою згадує Вадим.

Вирішальним у виборі професії став день,  коли вісімнадцятирічний хлопець прийшов на екскурсію до батька на роботу.

«Я був вражений побаченим. Такі масштаби, висота, мальовничі краєвиди, складна техніка… Все це настільки мене зачарувало, що сумнівів більше не залишилось . Я зрозумів, що це моє справжнє покликання», - ділиться фахівець.

Вадим закінчив вище професійне училище за спеціальністю машиніст крану. Для підвищення кваліфікації пройшов курси у Вишгородському навчально-виробничому комбінаті, де отримав необхідні практичні знання, які разом з підтримкою старших наставників почав застосовувати на роботі. Нині молодий фахівець постійно вдосконалює свої вміння та віртуозно виконує надскладну роботу .

«Моя робота дуже складна, але надзвичайно цікава. Немає однакових рутинних днів. Так, професія потребує великої відповідальності та концентрації, особливо під час прикріплення та переносу вантажу. Кожного дня від мене залежить не тільки результат виконаної роботи, але і життя колег, які працюють пліч-о-пліч зі мною. Тому головне в цій професії бути надуважним, витривалим і точним», - вважає Вадим.

Пресслужба Каскаду Київських ГЕС і ГАЕС

 

Поділитися: