Все буде Україна!

Головне завдання – це вчасно отримувати всі необхідні матеріали для роботи наших працівників

Головне завдання – це вчасно отримувати всі необхідні матеріали для роботи наших працівників

14-03-2024
Uhe
Де лежить найменший гвинтик чи найбільша деталь складного механізму знає комірниця Філії «Каскад Київських ГЕС і ГАЕС» Анджеліна Малашенко. І хоча робота здається зовсім не жіночою, фахівчиня справляється з нею на відмінно.

На Київській ГАЕС Анджеліна Павлівна працює вже 24 роки. Свій трудовий шлях розпочинала з гідротехнічного цеху. А згодом отримала пропозицію перейти на посаду комірника. І ні на хвилину не жалкує про своє рішення. Адже підтримка чудового колективу та вміння кропітливо виконувати роботу дали свої результати. 

«Головне моє завдання – це вчасно отримувати на складі всі необхідні матеріали та комплектуючі для забезпечення безперебійної роботи станції. Робота моя приносить мені задоволення, тому що я розумію все, що я маю виконувати на цій роботі. Спочатку було важко, не знала, де розміщуються ті чи інші запчастини, до якої чого вони відносяться, але нині я у своїй стихії», - розповідає жінка.   

Сьогодні фахівчиня активно працює, постійно спілкується з усіма працівниками аби розуміти, які матеріали найбільш необхідні. З закритими очима може сказати на яких полицях  можна знайти той чи інший інструмент. За, що колеги їй завжди відповідають вдячністю та за необхідності завжди пропонують свою допомогу.

Пресслужба Каскаду Київських ГЕС і ГАЕС

Поділитися: