Все буде Україна!

Ігор Сирота: «Ми працюємо 24/7, щоб підготувати станції до зими»

Ігор Сирота: «Ми працюємо 24/7, щоб підготувати станції до зими»

11-09-2024
Уге
Генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота здійснив робочий візит на Дніпровську та Середньодніпровську гідроелектростанції з метою перевірки готовності ГЕС до проходження осінньо-зимового періоду та оцінки ходу відновлювальних робіт.

Під час візиту Ігор Сирота особисто перевірив стан підготовки об’єктів до роботи в умовах низьких температур, а також заслухав звіти керівництва станцій про виконані заходи для забезпечення стабільної роботи гідроелектростанцій під час ОЗП.

«Гідроенергетики працюють цілодобово, щоб забезпечити стабільне електропостачання для всієї країни. Ми продовжуємо готувати наші об'єкти до осінньо-зимового періоду і водночас зміцнюємо захисні споруди. Наша пріоритетна задача — створити максимально безпечні умови праці та захистити критично важливі об'єкти від зовнішніх загроз», - зазначив генеральний директор Укргідроенерго.

Окрему увагу було приділено стану енергетичного обладнання, модернізації систем та виконанню технічних завдань щодо підвищення ефективності роботи станцій.

Пресслужба Укргідроенерго

Фотогалерея
УГЕ
УГЕ

Поділитися: