Все буде Україна!

Ігор Сирота: «Працюючи злагоджено, нам вдалося посилити стійкість енергосистеми взимку»

Ігор Сирота: «Працюючи злагоджено, нам вдалося посилити стійкість енергосистеми взимку»

07-03-2024
Uhe
Топ-менеджмент Укргідроенерго на чолі з генеральним директором Ігорем Сиротою відвідали Середньодніпровську ГЕС.

В ході візиту очільник компанії оглянув виробничі потужності станції та нове обладнання, яке встановлене в рамках проєкту «Реконструкція ІІ черга».

Після огляду Ігор Сирота провів технічну нараду з керівництвом станції та з фахівцями Укргідропроекту, під час якої обговорили стан справ виробничої діяльності, поточні й майбутні проєкти та  перспективи їх реалізації.

«Ми маємо розвиватися і постійно рухатись вперед. Вивчати й впроваджувати сучасні технології, щоб українська гідроенергетика відповідала світовим трендам.  Кожен наш об’єкт є унікальним з точки зору масштабу й конфігурації. Тому обладнання, яке встановлюється, на них є також особливим і потребує індивідуального підходу, - зауважив керівник компанії. - Завдяки проведенню масштабної ремонтної кампанії та професійній і злагодженій роботі всього нашого колективу нам вдалося посилити стійкість нашої енергосистеми взимку. Але війна триває і ми надалі повинні ефективно працювати та робити все можливе, щоб в домівках українців було світло».

Пресслужба Укргідроенерго 

Поділитися: