Все буде Україна!

Ім’я директора Дністровської ГАЕС увійшло до 200 почесних імен України

Ім’я директора Дністровської ГАЕС увійшло до 200 почесних імен України

31-03-2017
Редакційна колегія видання «Почесні імена України. Еліта держави» опублікувала розповідь про директора Дністровської ГАЕС Василя Суботу на сторінках свого літопису

Редакційна колегія видання «Почесні імена України. Еліта держави» серед майже 200 поважних українців опублікувала розповідь про директора Дністровської ГАЕС Василя Суботу на сторінках свого літопису.

Василь Йосипович Субота - директор філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС», депутат Чернівецької обласної ради, володар звання «Заслужений енергетик України» та медалі «25 років незалежності України». У жовтні 1977 року за комсомольською путівкою розпочав свою кар’єру у гідроенергетиці на будівництві Дністровського гідровузла. Упевнено й мудро вирішував питання та перспективи розбудови Дністровської ГАЕС у перші роки незалежності. З 2002 року – голова правління ВАТ «Дністровська ГАЕС». З 2014 року – заступник директора з капітального будівництва філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС», а з 2015 року успішно очолює філію.

Ім’я Василя Суботи було визначено одним із найпочесніших за вагомий особистий внесок у розвиток і становлення вітчизняного гідроенергетичного комплексу, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм.

Нагадаємо, що «Почесні імена України. Еліта держави» (том 4) – це літопис видатних особистостей, які своєю надзвичайною працьовитістю, мудрістю, талантом та енергією заслужили повагу співвітчизників. Четверте видання  вийшло друком у столичному ТОВ «Видавництво Логос Україна» і на 352-ох сторінках знайомить читачів із життєвим шляхом та результатами звитяжної праці наших сучасників, які працюють у різних галузях та успішно втілюють у життя довготривалі проекти, примножуючи матеріальні й духовні цінності нашого народу.

З літописом «Почесні імена України. Еліта держави» (том 4)  вже можна ознайомитися у Новодністровському історичному музеї. В подальшому книги будуть розповсюджені у всі центральні бібліотеки нашої держави.

 

Поділитися: