Все буде Україна!

Кабмін прийняв рішення про перепідпорядкування Укргідроенерго

Кабмін прийняв рішення про перепідпорядкування Укргідроенерго

28-01-2021
Кабінетом міністрів України прийнято розпорядження від 20.01.2020 № 50, яким визначено, що функції з управління корпоративними правами, що належать державі у статутному капіталі Укргідроенерго здійснює Уряд.

«Визначити, що функції з управління корпоративними правами, що належать державі у статутному капіталі приватного акціонерного товариства «Укргідроенерго» (код згідно з ЄДРПОУ 20588716) (…) та єдиними майновими комплексами державних підприємств за переліком згідно з додатком здійснює Кабінет Міністрів України», - йдеться в  рішенні, оприлюдненому на Урядовому порталі.

Окрім Укргідроенерго у сферу управління Кабінету міністрів переходять також ПрАТ «Нижньодністровська ГЕС», Державне підприємство «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом», Державне підприємство «Теплоелектроцентраль-2 «ЕСХАР», Державне підприємство «Калуська теплоелектроцентраль — нова» та Державне підприємство «Лисичанська теплоелектроцентраль».

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також: 

Будівництво нових гідрогенеруючих потужностей – серед пріоритетних проєктів Уряду 

Кабінет Міністрів підтримав внесення змін до Положення про покладення спеціальних обов’язків на учасників ринку електричної енергії 

В Кабміні обговорили програму стану виконання антикризових заходів в енергетиці

Поділитися: