Все буде Україна!

Каховська ГЕС заохочує обдаровану молодь до вивчення технічних наук

Каховська ГЕС заохочує обдаровану молодь до вивчення технічних наук

29-11-2017
З метою всебічного інформування та заохочення обдарованої молоді до вивчення технічних наук, протягом листопада філію «Каховська ГЕС» відвідало багато учнівських колективів міста Нова Каховка.

Навчально-пізнавальна екскурсія для учнів 11 класу ЗОШ №10 міста Нова Каховка була надзвичайно захопливою. Майбутні випускники дізналися про роль і перспективи розвитку гідроенергетики в Україні, історію будівництва ГЕС, ознайомились з професіями в енергетиці.

«Вже за півроку кожен з них зробить крок у доросле життя, і вибір професії визначить їхнє майбутнє. Можливо саме екскурсія стане вирішальною і  хтось з юних новокаховчан пов’яже своє життя з гідроенергетикою», ‒ висловив свої сподівання директор філії «Каховська ГЕС» Олег Пащенко.

Також, вже вдруге у супроводі Почесного працівника «Укргідроенерго», викладача Державного навчального закладу «Професійне технічне училище №14  м. Нова Каховка» Володимира Гули на філію завітали студенти третього курсу, які навчаються за спеціальністю «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустановок».

«Екскурсії у супроводі працівників філії, з залученням пенсіонерів – особливі. Адже людина, яка присвятила життя гідроенергетиці, знає як зацікавити молодь і є запорукою передачі досвіду майбутньому поколінню», ‒ підкреслив О.Пащенко.

Нагадуємо, що відвідати будь-яку зі станцій у містах, де розташовані філії компанії Укргідроенерго, можна попередньо домовившись з керівництвом станцій про дату, час та програму відвідин. Всі екскурсії для організованих груп школярів та студентів - безкоштовні! Контакти станцій можна переглянути на нашому сайті у розділі "Контакти".

Поділитися: