Все буде Україна!

Хвилина мовчання: гідроенергетики вшанували пам’ять героїв Небесної Сотні

Хвилина мовчання: гідроенергетики вшанували пам’ять героїв Небесної Сотні

21-02-2022
20 лютого Україна відзначає День Героїв Небесної Сотні з метою вшанування відваги та самовідданості жертв протистояння на Майдані.

Хвилюючим відлунням звучали у серцях новодністровців, зокрема й гідроенергетиків Дністровських ГЕС і ГАЕС, миті спогадів, усвідомлення тривожного сьогодення і болю за майбутнє України під час мітингу пам’яті Героїв Небесної Сотні, що згуртував усіх, кому болить доля рідної землі. Учасники поклали квіти до меморіальної дошки пам’яті Героїв Небесної Сотні у приміщенні Новодністровської міської ради та вшанували хвилиною мовчання загиблих героїв.

Енергетики Канівської ГЕС на чолі з директором Василем Гринем долучились до заходів з вшанування пам’яті героїв у рідному місті Каневі. Після покладання квітів до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні на площі Соборній відбувся мітинг-реквієм. Була проведена поминальна панахида, літія за упокій та молитва за Україну.

«Події Революції Гідності змінили всіх нас та стали переломним моментом в історії нашої держави. Ми віддаємо шану героям, що пожертвували найціннішим заради нашого майбутнього – своїм життям. Вічна пам’ять та вічна слава Героям Небесної Сотні!», – зазначив Василь Гринь.

Керівництво та співробітники Каховської ГЕС також долучились до пам’ятних заходів громади міста Нова Каховка. Біля пам’ятника Захисникам України хвилиною мовчання, покладанням квітів та запалюванням свічок згадали подвиг Героїв Небесної Сотні.

«Сьогодні ми схиляємо голови перед людьми, які пішли у інший світ за свободу і майбутнє України. Вічна їм пам'ять», – говорить Олег Пащенко, директор Каховської ГЕС.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Фотогалерея

Поділитися: