Все буде Україна!

Валентин Гвоздій: «Укргідроенерго продовжує ефективно працювати попри нестабільну ситуацію довкола наших кордонів»

Валентин Гвоздій: «Укргідроенерго продовжує ефективно працювати попри нестабільну ситуацію довкола наших кордонів»

18-02-2022
В Укргідроенерго відбулося засідання Наглядової ради компанії, на якому розглянуто питання загроз у сфері енергетичної безпеки та подолання викликів, які сьогодні стоять перед Товариством.

Відкриваючи засідання, голова Наглядової ради Валентин Гвоздій наголосив на тому, що сьогодні Укргідроенерго працює стабільно, виконуючи усі покладені на неї зобов’язання та забезпечуючи Об’єднану енергосистему країни балансуючою енергією й мобільним аварійним резервом. Гідроенергетичні об’єкти компанії надійно захищені, що унеможливлює проникнення диверсійних груп на територію ГЕС і ГАЕС з метою дестабілізації ситуації.

«Компанією розроблені ефективні кроки, спрямовані на захист гідроенергетичної інфраструктури, а також заходи із забезпечення надійної й сталої роботи Товариства. Комплексно вони  допоможуть зміцнити енергетичну безпеку держави та її економічний потенціал. На фоні загострення конфлікту та погіршення соціально-політичної ситуації в країні гідроенергетики згуртувалися, зберігають спокій та ефективно працюють»,- зазначив Валентин Гвоздій.

Окрім того, на засіданні розглянуто питання технічної готовності Укргідроенерго до роботи ОЕС в ізольованому  режимі в контексті її  інтеграції до ENTSO-E.

«Технічні служби компанії готові до роботи в ізольованому від енергосистем Росії та Білорусі режимі. Робота в ізольованому режимі прискорить процес інтеграції в Європейську енергосистему і це на користь Україні»,- зазначив головний інженер Укргідроенерго Вадим Рассовський.

«Я хочу висловити вдячність за ту колосальну роботу яка була проведена. Ми сподіваємось що все пройде успішно та планово», - заявив член Наглядової Ради Укргідроенерго Віталій Кушніров.

На засіданні також обговорено заходи щодо запобігання та недопущення розповсюдження коронавірусної інфекції серед працівників компанії.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також: 

Голова Наглядової ради Укргідроенерго Валентин Гвоздій увійшов до ТОП-10 найдіяльніших юристів 2021 року 

Валентин Гвоздій: «Питання з ПСО потребує нагального вирішення» 

Наглядова Рада ПрАТ «Укргідроенерго» впроваджує світові стандарти корпоративного управління

 

Фотогалерея

Поділитися: