Все буде Україна!

Консорціум "НВО "Укргідроенергобуд" відзначає дванадцятиріччя з дня заснування

Консорціум "НВО "Укргідроенергобуд" відзначає дванадцятиріччя з дня заснування

27-10-2017
Колектив Укргідроенерго приєднується до привітань нашим колегам та партнерам з Консорціуму "НВО "Укргідроенергобуд" з нагоди дванадцятої річниці діяльності!

На сьогоднішній день фахівці ПрАТ "Укргідроенерго" та Консорціуму "НВО "Укргідроенергобуд" щоденно ведуть кропітку наполегливу роботу над втіленням наймасштабнішого спільного проекту: Будівництво Дністровської ГАЕС. Роботи на об'єкті почались у 2008 році. До складу першої черги Дністровської ГАЕС входять три гідроагрегати загальною потужністю 972 МВт у генераторному режимі та 1263 МВт у насосному. Проектна потужність 7 гідроагрегатів Дністровської ГАЕС становить 2268 МВт у генераторному режимі та 2947 МВт у насосному. При виході на проектну потужність, Дністровська ГАЕС стане найбільшою гідроакумулюючою електростанцією в Європі та шостим, за масштабом, проектом гідроенергетики у світі.

Щиро вдячні за ефективну та конструктивну співпрацю, твердо переконані, що попереду на нас чекає ще багато успішних спільних проектів на користь державі!

 

Довідково:

Про Консорціум

Консорціум «Науково-виробниче об'єднання «Укргідроенергобуд» створений групою спеціалізованих підприємств (ПАТ «Дніпро-Спецгідроенергомонтаж»ТОВ «НТК Енпаселектро»ПрАТ «Метробуд», ТОВ «ШДСУ») для об’єднання інженерного та технічного потенціалу проектних, монтажних, будівельних підприємств та організацій з метою реалізації проектів будівництва та реконструкції гідроелектростанцій, гідроакумулюючих електростанцій та інших гідротехнічних споруд « під ключ ».

Дата Державної реєстрації Консорціуму «НВО« Укргідроенергобуд » - жовтень 2005 року.

Пріоритетними для Консорціуму є проекти з підвищення надійності, ефективності та безпеки експлуатації об'єктів гідроенергетики за рахунок проведення реконструкції та технічного переоснащення обладнання діючих гідроелектростанцій. Будівництво сучасних гідроакумулюючих комплексів, відновлення і будівництво нових ГЕС на малих річках, модернізація об'єктів енергетики великих промислових підприємств.

Консорціум «НВО Укргідроенергобуд» утворили підприємства, які мають багаторічний і успішний досвід роботи в гідроенергетиці і добре зарекомендували себе на першому етапі реалізації проекту реконструкції Дніпровських гідроелектростанцій, а також будівництві Ташлицької та Дністровської гідроакумулюючих електростанцій. 

Високий технічний рівень підприємств-учасників Консорціуму «Укргідроенергобуд» базується на застосуванні передових технічних рішень , сучасних технологій і обладнання.

 

Поділитися: