Все буде Україна!

«Кожен може допомагати на своєму місці»

«Кожен може допомагати на своєму місці»

26-06-2024
Уге
Працівники Укргідроенерго не лише виконують свої професійні обов'язки у сфері енергетики, але також активно займаються волонтерством і беруть участь у добровільній здачі крові. Серед почесних донорів крові України є й співробітник компанії Ніканор Фролов – провідний інженер виробничо-технічного відділу департаменту експлуатації. 

«В компанії я працюю вже п’ятий рік. Закінчив Донецький національний університет за спеціальністю «Метрологія та вимірювальна техніка». До моїх  службових обов’язків входить перевірка точності та якості роботи засобів вимірювальної техніки, які використовуються на підприємстві. За необхідності також проводиться ремонт і налаштування цих засобів».

Ніканор Фролов не лише професіонал своєї справи, а й людина, яка дарує дітям шанс на збереження життя та одужання. На його рахунку понад 40 донацій крові та її компонентів.

«Приєднався до донорського руху близько 3 років тому. В 2021 році, у Всесвітній день донора, долучився до корпоративного донорства крові, відвідавши Київський міський центр крові разом з іншими працівниками Укргідроенерго. Дізнавшись про потреби дитячої лікарні Охматдит почав здавати кров та компоненти крові там на постійні основі. У червні в мене була вже 28 донація. Загалом, я здав уже 44 дози крові та її компонентів», - зазначає гідроенергетик. 

Війна значно збільшила потребу в кількості донорів крові. Крім того, кров має термін придатності, тобто її запас необхідно постійно поповнювати й потреба в донорах - теж постійна.

«Я здаю кров тому, що вважаю, що кожен може допомагати на своєму місці. Дітям, які лікуються в Охмадит від онкозахворювань і не тільки, це життєво необхідно. Крім того, це мій спосіб зробити свій внесок у порятунок життя і підтримку тих, хто цього потребує найбільше. Кожна крапля крові може стати рятівною, і я впевнений, що така допомога має величезне значення», - підсумовує фахівець. 
 

Пресслужба Укргідроенерго 

Поділитися: