Все буде Україна!

Європейські дипломати відвідали ДніпроГЕС

Європейські дипломати відвідали ДніпроГЕС

25-06-2024
Дніпровська ГЕС
Дніпровську ГЕС відвідала делегація на чолі з Надзвичайним та Повноважним послом Данії та заступницею голови місії Австрії в Україні. Дипломати отримали можливість на власні очі побачити масштаби руйнувань, завданих гідроелектростанції внаслідок ворожих атак.

Варварські дії країни-агресора, що призвели до значних пошкоджень критичної інфраструктури, викликали обурення та співчуття з боку іноземних гостей. Також вони висловили свою підтримку Україні та наголосили на необхідності міжнародної солідарності для відновлення зруйнованих об'єктів і забезпечення енергетичної безпеки країни.

Під час візиту обговорювалися нагальні потреби щодо відновлення об'єкта, а також можливості міжнародної допомоги у вигляді фінансової підтримки та технічної експертизи. Представники делегації наголосили, що їхні країни готові надати необхідну допомогу для якнайшвидшої реконструкції та відновлення нормальної роботи ДніпроГЕС. 

Дипломати також висловили глибоку повагу до стійкості та мужності українського народу в умовах війни, заявивши, що їхні країни продовжуватимуть підтримувати Україну не лише в питаннях відновлення інфраструктури, але й у всіх аспектах міжнародної політики, спрямованих на забезпечення суверенітету та територіальної цілісності України.

Пресслужба Укргідроенерго

 

Поділитися: