Все буде Україна!

Кременчуцька ГЕС: сталий розвиток станції та перспективи

Кременчуцька ГЕС: сталий розвиток станції та перспективи

10-06-2021
10 червня керівництво Укргідроенерго здійснило робочий візит на Кременчуцьку ГЕС.

Основною метою візиту стало вивчення поточного стану справ щодо виробничої та фінансово-господарської діяльності.

На початку візиту керівництво оглянуло роботу гідроелектростанції. Зокрема побували на пульті управління, оглянули хід реконструкції гідроагрегату №4 у турбінному залі та на монтажному майданчику.

Під час робочої наради разом з керівництвом станції учасники зустрічі обговорили питання виконання інвестиційної програми за І півріччя 2021 року, виконання плану послуг виробничого характеру та проведення ремонтних робіт, виконання показників фінплану.

«Не дивлячись на складнощі, які цьогоріч виникли у першому півріччі, колектив Кременчуцької ГЕС наразі спрямовує усі зусилля для успішної реалізації проєкту реконструкції. Ми втілюємо в життя широкомасштабну програму з реабілітації діючих ГЕС. Важливість цієї програми важко переоцінити, адже завершення реконструкції ГЕС продовжить її експлуатаційний ресурс!» - підкреслив під час наради директор Кременчуцької ГЕС Сергій Яременко.

Співробітники станції також цікавилися питаннями можливості зростання заробітної плати у поточному році, жваву дискусію викликали питання оздоровлення співробітників та продовження програми медичного страхування та вакцинація співробітників від Covid-19.

«Якщо говорити про вакцинацію, то зазначу, що вакцинація – це справа кожного. Консультуйтеся з лікарями та приймайте особисте виважене рішення. Чи є ризики вакцинації – звичайно є. Кожен з вас має для себе зробити вибір. Коронавірус – це важка хвороба, але її наслідки набагато складніші, аніж сам перебіг хвороби. Закликаю вас користуватися вашими стразовими полісами та проходити обстеження свого здоров’я.  Ми, в компанії, хочемо максимально вас захистити від захворювання. Щасливим заставити бути ми не можемо. Але здоровими є можливість!», - зазначив на зустрічі гендиректор Укргідроенерго Ігор Сирота.

Наприкінці зустрічі голова профспілкового комітету Кременчуцької ГЕС Валентина Анпілогова подякувала керівництву Укргідроенерго за потужний  соціальний пакет, який наразі реалізовано в компанії.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також: 

Кременчуцька ГЕС: продовжуємо роботи в рамках проєкту реконструкції ІІ черги 

Заступник директора Кременчуцької ГЕС Роман Петров: «Успішна реалізація проєкту з реконструкції обладнання залежить, передусім, від злагодженості роботи усіх підрозділів» 

Голова Кіровоградської облдержадміністрації відвідав Кременчуцьку ГЕС

 

 

Фотогалерея

Поділитися: