Все буде Україна!

Кременчуцька ГЕС продовжує працювати в межах проєктних рівнів верхнього і нижнього б'єфів

Кременчуцька ГЕС продовжує працювати в межах проєктних рівнів верхнього і нижнього б'єфів

03-04-2024
Uhe
Директор Кременчуцької ГЕС Сергій Яременко взяв участь у спільній нараді представників Кременчуцької районної військової адміністрації. 

Одним з ключових питань засідання стало проходження весняного водопілля. 

«Подібні зустрічі для кременчужан є дуже важливими. Адже від наших сусідів, гідроенергетиків, ми завжди отримуємо актуальну інформацію щодо проходження весняного паводку у нашому регіоні», - зазначив на початку зустрічі голова Кременчуцької районної військової адміністрації Олег Лєднік.

«Цьогоріч очікуємо, що на Дніпрі повінь буде близькою до норми. Пропуск максимальних витрат води не матиме негативного впливу на гідроспоруди, мостові переходи та об'єкти інфраструктури, - наголосив директор Кременчуцької ГЕС.

Також Сергій Яременко зазначив, що згідно з Протоколом засідання Міжвідомчої комісії при Державному агентстві водних ресурсів України по узгодженню режимів роботи водосховищ від 29.03.2024 р. встановлюється певний режим роботи, коли Кременчуцька ГЕС працює у режимі притокових витратах води. А мешканцям прибережних районів Дніпра не варто хвилюватись щодо підтоплень, адже цьогоріч показники водопілля будуть нижчими за середньорічні.  

Пресслужба Кременчуцької ГЕС

Поділитися: