Все буде Україна!

Легендарний колектив ДніпроГЕСу нагороджено почесними відзнаками

Легендарний колектив ДніпроГЕСу нагороджено почесними відзнаками

12-10-2017
З нагоди відзначення 85-річчя ДніпроГЕСу заступник мера Запоріжжя Роман Омельянович урочисто вручив директору філії «Дніпровська ГЕС» Віктору Кучеру почесну грамоту від виконавчого комітету Запорізької міської ради.

«Почесною грамотою народжено колектив філії Дніпровська ГЕС ПрАТ «Укргідроенерго» за високі досягнення у виробничій діяльності, вагомий внесок у розвиток гідроенергетичної галузі  України та з нагоди 85-річчя прийняття в експлуатацію першої черги ДніпроГЕСу», – зазначив Р. Омельянович.

ЗображенняЗображення

Також, в урочистій атмосфері на станції було нагороджено працівників легендарного ДніпроГЕСу. Нагороджуючи колектив, директор станції зауважив:

«Наш колектив – це кваліфіковані спеціалісти, досвідчені ветерани станції та молоді гідроенергетики, які продовжують славні трудові традиції старших поколінь, своєю сумлінною працею примножують славу рідної гідроелектростанції, надійно і економічно експлуатують обладнання та успішно провадять її реконструкцію.  Поздоровляю усіх ветеранів та робітників з цією знаменною датою  і бажаю міцного здоров’я, сімейного щастя, благополуччя і найкращих трудових успіхів на благо Дніпровської ГЕС».

ЗображенняЗображення

Цього дня за особливий внесок у розвиток гідроелектростанції, вагомі досягнення в праці та активну участь у громадському житті почесними грамотами та листами подяки було нагороджено найкращих працівників. Також двох співробітників було відзначено Нагрудним знаком «Почесний працівник Укргідроенерго» токаря 6-го розряду МЦ Юрія Бондаренка та начальника зміни ГЕС ОС Олега Пшеничного.

Зображення

Нагадаємо, що пуск першої черги п'яти енергоблоків загальною потужністю 310 тисяч кВт ДніпроГЕСу відбувся 10 жовтня 1932 року, а 10 жовтня 2017 року відбулося урочисте відзначення 85-річчя.

 

Поділитися: