Все буде Україна!

Максимально захистити гідроспоруди та забезпечити надійність роботи в осінньо-зимовий період

Максимально захистити гідроспоруди та забезпечити надійність роботи в осінньо-зимовий період

15-09-2023
На цьому акцентував увагу генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота під час візиту на Дністровську ГАЕС.

За результатами огляду стану споруд та обладнання і ходом будівництва керівник компанії зробив зауваження щодо виконання доручень та дотримання графіків усіма учасниками процесу відновлення об’єкта. Та зазначив, що в умовах війни кожен повинен працювати із особливим відчуттям відповідальності.

Аналізуючи стан проведення ремонтної кампанії, уже здійснені відновлювальні роботи та усі подальші, очільник компанії поставив чітку задачу і перед керівництвом станції, і перед генпідрядником, і перед безпосередніми виконавцям робіт:

«Ми повинні максимально захистити наші об’єкти та виконати якнайбільше робіт, згідно з запланованим, до осінньо-зимового періоду. Безпосередні виконавці – субпідрядники – повинні з усвідомленням усієї відповідальності прийти на об’єкт і виконати роботи».

Крім того, Ігор Сирота проконтролював питання резервного заживлення енергопостачання міст Новодністровськ, Сокиряни, Могилів-Подільського та району на випадок блекауту, а також стан розрахунків по заробітній платі у субпідрядних організаціях.

Окремо генеральний директор Укргідроенерго наголосив на важливості й необхідності повноцінно сплачувати ПДФО субпідрядними організаціями, задіяними на будівництві за місцем виконання робіт, і взяв це під особистий контроль.

Пресслужба Дністровської ГАЕС

Фотогалерея

Поділитися: