Все буде Україна!

Злагоджена робота гідроенергетиків – запорука стабільної та безпечної житттєдіяльності прилеглих регіонів

Злагоджена робота гідроенергетиків – запорука стабільної та безпечної житттєдіяльності прилеглих регіонів

15-09-2023
Захист енергетичних систем – надважливе питання сьогодення, і минула зима нам це продемонструвала. Про це йшлося у зверненнях голів Чернівецької ОВА Руслана Запаранюка та Вінницької ОВА Сергія Борзова, які були запрошені на робочу зустріч із генеральним директором Укргідроенерго Ігорем Сиротою.

«Ми сьогодні побачили гідний приклад злагодженості й оперативності прийняття дуже важливих для наших регіонів, енергосистеми та країни в цілому управлінських рішень, – наголосив Руслан Запаранюк, висловивши сподівання, що потенціал і потужності компанії, особливо напередодні зимового періоду, будуть надійним захистом як для пересічних мешканців, так і для економіки регіону.

Висловлюю велику вдячність за мужність та професіоналізм усім без винятку підрозділам, що відновлювали і продовжують забезпечувати надійність роботи об’єкта в умовах війни. Обласна військова адміністрація завжди підтримуватиме і філії, і компанію Укргідроенерго, а разом ми обов’язково переможемо».

«Захист енергетичної системи – дуже важливе питання, – зауважив Сергій Борзов, – його ціну ми всі побачили минулої зими, коли зокрема південна частина Вінницької області тижнями була без енергопостачання після пошкодження об’єктів критичної інфраструктури.

Сьогодні я побачив приклад єдності, розуміння і професіоналізму задля досягнення спільної мети – захисту на забезпечення надійності роботи галузі. Межуючи разом, ми і надалі будемо спільно вирішувати і докладати максимум зусиль для енергетичної стабільності в нашій державі».

Пресслужба Укргідроенерго 

Поділитися: