Все буде Україна!

На автопереїзді ДніпроГЕСу діють нові обмеження!

На автопереїзді ДніпроГЕСу діють нові обмеження!

15-04-2020
14 квітня на автопереїзді через гідротехнічні споруди Дніпровської ГЕС розпочато роботи по встановленню нових знаків дорожнього руху відповідно до схеми організації дорожнього руху, затвердженої Управлінням патрульної поліції в Запорізькій області.

Відтепер обмежено швидкість руху до 30 км/год на ділянці автопереїзду вздовж верхнього б’єфу у напрямку з лівого берега на правий берег річки Дніпро, починаючи з ділянки автопереїзду від бика греблі №4 до завершення повороту праворуч на аванкамерний міст.

Встановлено відповідні знаки дорожнього руху 3.29 (обмеження максимальної швидкості руху до 30 км/год) та 3.30 (кінець обмеження максимальної швидкості руху), а також попереджувальний знак 1.1. (небезпечний поворот праворуч).

Роботи із встановлення засобів регулювання дорожнього руху тривають. Станом на 15 квітня продовжується встановлення знаків на цій же ділянці переїзду в протилежному напрямку руху.

Нагадуємо, що раніше відповідно до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради діяли і наразі продовжують діяти вагові обмеження. Зокрема заборонено рух вантажного транспорту автодорожнім переїздом через споруди Дніпровської ГЕС, про що встановлено відповідні дорожні знаки про заборону руху вантажного транспорту, який перевищує вагу у 3,5 тони.

Пресслужба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: