Все буде Україна!

На Дністровській ГАЕС перевірено протипожежну готовність

На Дністровській ГАЕС перевірено протипожежну готовність

27-08-2021
27 серпня на Дністровській ГАЕС відбулися протипожежні практичні тренування на випадок виникнення пожежі в інженерно-побутовому корпусі та були здійснені заходи з евакуації фахівців Товариства.

Мета протипожежних тренувань – покращення навичок співробітників Укргідроенерго ідентифікувати небезпечну подію, перевірка готовності до евакуації та гасіння пожежі.

У навчанні взяли участь керівний склад, оперативно-диспетчерська служба, евакуаційна комісія, добровільна пожежна дружина філії, ДПРП-2 та ДПРЧ-8 міста Сокиряни, ДПРЗ-5 Головного Управління ДСНС України в Чернівецькій області, а також загон відомчої воєнізованої охорони.

Співробітники станції відпрацювали навички швидкого і безпомилкового орієнтування в ситуації при виникненні загрози пожежі, визначення вирішального напряму дій і вжиття заходів із запобігання та ліквідації пожежі.

Також здійснено перевірку стану засобів автоматичного протипожежного захисту об’єкта, зовнішнього протипожежного водопроводу, первинних засобів пожежогасіння та шляхів евакуації.

Варто зазначити, що такі тренування в Укргідроенерго проводяться систематично з метою реалізації державної політики, яка спрямована на безпеку та захист населення і територій України.

Пресслужба Дністровської ГАЕС

Читайте також:

На Дністровській ГЕС підрозділи ДСНС відточували майстерність у гасінні пожеж

В межах контрольованої зони Київської ГЕС проходять антитерористичні тренування

На Кременчуцькій ГЕС підрозділи СБУ відточували майстерність у протидії контрдиверсійним атакам

Фотогалерея

Поділитися: