Все буде Україна!

На Дністровській ГАЕС відбулись протипожежні навчання

На Дністровській ГАЕС відбулись протипожежні навчання

11-11-2019
6 листопада у філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» співробітники відпрацьовували дії у разі виникнення пожежі.

Участь у тренуваннях взяли: керівництво та оперативний персонал, евакуаційна комісія та добровільна пожежна дружина, другий державний пожежно-рятувальний пост Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Чернівецькій області, формування цивільного захисту філії.

Навчальні тренування проводилися на території станції та у приміщенні механічної майстерні технологічного корпусу Дністровської ГАЕС. За задумом умовна пожежа виникла в технологічному корпусі. Співробітники оперативно здійснювали заходи з евакуації персоналу та відпрацьовували спільні дії керівного складу, евакуаційної комісії та загону відомчої воєнізованої охорони при виникненні аварійної ситуації.

Захист населення, об'єктів економіки і національного надбання держави від негативних наслідків надзвичайних ситуацій є невід’ємною частиною державної політики національної безпеки. Відтак, ПрАТ «Укргідроенерго» систематично здійснює заходи щодо цивільного захисту з метою реалізації державної політики,  спрямованої  на  гарантування  безпеки   та   захисту   населення  і  територій.

Прес-служба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: