Все буде Україна!

На Каховській ГЕС відбулися контрдиверсійні тренування підрозділів СБУ

На Каховській ГЕС відбулися контрдиверсійні тренування підрозділів СБУ

01-09-2020
Координаційна група Антитерористичного центру при Херсонському регіональному органі Служби безпеки України провела планові багатоетапні антитерориcтичні тренування на території Каховської ГЕС.

Як повідомляється на сайті СБУ, в  тренуваннях взяли участь співробітники ГУ СБУ в АР Крим, Національної та патрульної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, військовослужбовці Національної гвардії і Держприкордонслужби, підрозділи Збройних сил України, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Метою тренувань стало підвищення рівня міжвідомчої взаємодії провідних суб’єктів боротьби з тероризмом, організація та проведення у межах антитерористичної операції заходів з протидії можливим диверсіям на потенційно небезпечних об’єктах.

У ході тренувань було перевірено рівень захищеності Каховської ГЕС, а також готовність керівництва станції, служби охорони, місцевих підрозділів правоохоронних органів, спеціальних служб та інших воєнізованих формувань до реагування на надзвичайні події та усунення наслідків можливих терористичних атак.

За результатами тренувань Координаційна група Антитерористичного центру надасть відповідні методичні рекомендації задля удосконалення системи захисту Каховської ГЕС.

За інформацією пресслужби СБУ

Читайте також:

СБУ посилює захист інформаційної безпеки підприємств енергетичної галузі України

 

Поділитися: