Все буде Україна!

На Канівській ГЕС підбили підсумки роботи за І півріччя 2021 року

На Канівській ГЕС підбили підсумки роботи за І півріччя 2021 року

11-06-2021
Завершується робочий візит керівництва Укргідроенерго гідроелектростанціями Дніпровського каскаду. Сьогодні представники компанії відвідали Канівську ГЕС.

На початку візиту генеральний директор Ігор Сирота поспілкувався з колективом станції. Опісля оглянули ГЕС, побувавши у надтурбінному приміщенні, подивились масло-напірну установку та приміщення закритого розподільчого пристрою. Окрему увагу приділили проточним частинам гідроагрегатів, які наразі проходять реконструкцію, зокрема № 19 та №20.  Також переглянули систему регулювання у 4 та 5 блоках.

На робочій нараді учасники зустрічі обговорили актуальні питання щодо діяльності гідроелектростанції. Зокрема торкнулися питань виконання інвестиційної програми, серед яких реалізація проєктів будівництва, в тому числі контрактів, які фінансуються за рахунок кредитів МФО та  виконання інвестиційної програми за І півріччя 2021 року. Також у ході наради директор Канівської ГЕС Василь Гринь зосередив увагу на  графіках виконання робіт,  проведенні процедур закупівель та ходу капітального ремонту автодорожнього переходу через греблю Канівської ГЕС. Серед іншого обговорили питання соціального характеру, зокрема, корпоративну програму страхування та вакцинацію від Covid-19.

Наприкінці наради Ігор Сирота окреслив основні задачі, які необхідно зробити, аби виконати інвестиційну програму та фінансовий план у ІІ півріччі 2021 року.

Пресслужба Укргідроенерго 

Читайте також: 

Олександр Жорновий: «Реконструкція Канівської ГЕС дозволить збільшити її потужність до 524 МВт» 

Канівську ГЕС облаштовують автоматизованою системою фізичного захисту 

Вісім цікавих фактів про Канівську ГЕС

Фотогалерея

Поділитися: