Все буде Україна!

На Кременчуцькій ГЕС відбулась виїзна нарада керівництва компанії Укргідроенерго під головуванням  генерального директора Ігоря Сироти

На Кременчуцькій ГЕС відбулась виїзна нарада керівництва компанії Укргідроенерго під головуванням  генерального директора Ігоря Сироти

31-08-2023
Готовність підприємства до роботи в осінньо-зимовий період, стан виконання робіт з реконструкції, проведення капітального та поточних ремонтів обладнання гідроелектростанції. Обговорення цих питань стало ключовим на засіданні за участю співробітників станції і представників підрядних організацій.

 

Директор Кременчуцької ГЕС Сергій Яременко проінформував керівництво Укргідроенерго про показники виконання виробничих завдань.

Проаналізувавши результати роботи, генеральний директор компанії Укргідроенерго Ігор Сирота звернув увагу на необхідності дотримання режиму безаварійної роботи станції та убезпечення експлуатації обладнання під час проходження ОЗП.

«Ми всі ланки одного ланцюжка і повинні розуміти важливість завдань, які на нас покладено. Розуміючи наслідки проходження минулорічного осінньо-зимового періоду, ми повинні мати можливості, на випадок надзвичайної ситуації, переключатись на аварійний режим роботи станції. Відповідальність та своєчасність виконання цих завдань є першочерговою необхідністю нашого сьогодення», - зауважив очільник компанії.

Пресслужба Кременчуцької ГЕС

Фотогалерея

Поділитися: