Все буде Україна!

Незалежне дослідження підтвердило ефективність роботи Укргідроенерго на ринку електроенергії

Незалежне дослідження підтвердило ефективність роботи Укргідроенерго на ринку електроенергії

17-01-2024
Uhe
В Укргідроенерго було презентовано дослідження ефективності торгівлі компанії на ринку електричної енергії.

Над маркетинговим звітом працювали фахівці Державного підприємства «Державний інформаційно-аналітичний центр моніторингу зовнішніх товарних ринків».

Заступник генерального директора Укргідроенерго з комерційної діяльності Богдан Сухецький зазначив, що маркетингові звіти необхідні для визначення динаміки роботи Товариства на ринку електроенергії:

«Переконаний, що цей звіт стане хорошою базою для удосконалення наших внутрішніх процесів. Ми глобально вимірюємо наш прогрес і звітуємо про нього відкрито. Нині проводити ґрунтовну аналітичну роботу щодо  ефективності роботи на ринку електроенергії досить складно. Тому для того, щоб розуміти якою є наша ефективність, ми замовляємо сертифікований аналіз у провідних незалежних компаній, які розуміються на ринку і формуванні ціни».

Підсумовуючи аналіз діяльності Укргідроенерго на ринку електроенергії, експерти Державного інформаційно-аналітичного центру моніторингу зовнішніх товарних ринків відзначили позитивну динаміку роботи компанії.

«Не зважаючи на те, що цей період був надскладним через збройну агресію росії, ракетні удари по енергетичній інфраструктурі, трансформаціям на ринку вся команда Укргідроенерго працювала дуже ефективно», - зазначають аналітики Держзовнішінформу.

Пресслужба Укргідроенерго

Фотогалерея
Uhe

Поділитися: