Все буде Україна!

Нові обрії співпраці: Укргідроенерго вивчає європейський досвід виробництва гідротехнічного обладнання

Нові обрії співпраці: Укргідроенерго вивчає європейський досвід виробництва гідротехнічного обладнання

27-01-2021
В рамках цільової програми «Трансфер європейських технологій в гідроенергетику України» за організаційної підтримки компанії Inpec Engineering GmbH (Німеччина) в апараті управління Укргідроенерго відбулася онлайн-конференція з групою компаній ATB Group (Італія).

Під час конференції українським гідроенергетикам було презентовано можливості ATB Group щодо виробництва гідротехнічного обладнання для гідроелектростанцій, зокрема трубопроводів, затворів та решіток. У ході онлайн-зустрічі українські фахівці мали нагоду ознайомитись з реалізованими проєктами виробника гідротехнічного обладнання, а також обговорили напрямки можливої співпраці.

Варто зазначити, що група компаній ATB Group має 150-річну історію та є одним зі світових лідерів у проєктуванні, виробництві, постачанні та монтажі гідротехнічного обладнання на гідроелектростанціях по всьому світу. В кейсі промислової організації понад 200 великих реалізованих проєктів у ста країнах.  Окрім того, ATB Group має значний досвід у виробництві важкого обладнання для нафтохімічної та ядерної промисловості, турбінного обладнання для вітрових станцій, а також надає послуги з інфраструктурного будівництва. На підприємствах групи компаній задіяно понад 1200 співробітників.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також: 

Укргідроенерго залучає німецький досвід у питанні будівництва гідроелектростанцій в Україні

Укргідроенерго залучає міжнародний досвід управління водними ресурсами

Укргідроенерго підписано Меморандум про співпрацю з Inpec Engineering GmbH 

 

Фотогалерея

Поділитися: