Все буде Україна!

Укргідроенерго залучає німецький досвід у питанні будівництва гідроелектростанцій в Україні

Укргідроенерго залучає німецький досвід у питанні будівництва гідроелектростанцій в Україні

27-02-2020
Днями в апараті управління Укргідроенерго, в рамках підписаного Меморандуму про співпрацю, відбулась робоча зустріч представників «Inpec Engineering GmbH» (Німеччина) та керівництва найбільшої гідрогенеруючої компанії України.

Нагадаємо, що 12 серпня 2019 року Укргідроенерго та Inpec Engineering підписали Меморандум про співпрацю, домовившись про співробітництво у питанні будівництва гідроелектростанцій в Україні.

На зустрічі генеральний директор «Inpec Engineering GmbH» Теодор Гарабет презентував звіт про роботу, яка була проведена з моменту останнього візиту німецької компанії до України. Пан Гарабет докладно розповів про робочу поїздку до Японії на підприємство «Hitachi Mitsubishi Hydro Corporation», метою якої було його залучення до реалізації інвестиційних проєктів Укргідроенерго. А також доповів про проведені робочі зустрічі з компаніями Франції, Німеччини, Туреччини, такими як Vinci, Hochtief, Dogus Group та повідомив про результати перемовин і можливість майбутньої співпраці.

Генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота висловив глибоку вдячність пану Гарабету та його команді за постійну кропітку та сумлінну роботу в рамках Меморандуму.

«Пошук оптимальних технічних та фінансових рішень для реалізації інвестиційних проєктів Укргідроенерго – основа нашого майбутнього співробітництва. Переконаний, що спільними зусиллями ми досягнемо позитивних результатів, які задовольнятимуть обидві сторони», – наголосив Ігор Сирота.

Довідка:

Inpec Engineering GmbH – міжнародне підприємство, основним напрямком якого є проєктування національних і міжнародних комунальних та енергетичних проєктів, будівництво інфраструктури. Підприємство має досвід в реалізації проєктів енергетики на світовому ринку.

Пресслужба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: