Все буде Україна!

Новітні технології на варті безпеки здоров’я гідроенергетиків

Новітні технології на варті безпеки здоров’я гідроенергетиків

16-06-2020
Зважаючи на епідеміологічну ситуацію, яка склалася в Україні у зв'язку з поширенням COVID-19, в Укргідроенерго посилюються попереджувальні заходи, спрямовані на запобігання розповсюдженню коронавірусу.

Так біля входу до будівлі департаменту з комерції Укргідроенерго встановлено термінал для безконтактного скринінгу температури тіла та дотримання маскового режиму співробітниками. Система вимірює температуру тіла, скануючи обличчя людини з використанням сучасних сенсорних технологій. Результат досягається завдяки синхронній роботі декількох сенсорів та спеціальному програмному забезпеченню, які дозволяють визначати температуру тіла на відкритих ділянках шкіри. Вимірювання температури тіла відбувається на відстані від 0,5 м. Мінімальна температура, яку фіксує пристрій 32°С, максимальна – 41°С. Точність вимірювання температури тіла складає ±0,3°С.

За необхідності, з допомогою системи також можна перевіряти наявність захисної маски на обличчі співробітника.

Крім того, контроль доступу та безконтактний метод визначення температури тіла дозволяють швидко, безпечно та точно виміряти температуру, перевірити наявність засобів захисту, що дає можливість автоматично обмежити доступ до робочого місця потенційно нездорових співробітників.

Нагадаємо, в Укргідроенерго створено оперативний штаб для недопущення поширення коронавірусу.

Пресслужба Укргідроенерго

 

Фотогалерея

Поділитися: