Все буде Україна!

Обрано нових членів наглядової ради Укргідроенерго

Обрано нових членів наглядової ради Укргідроенерго

10-01-2020
Міністерство енергетики та захисту довкілля України обрало до складу наглядової ради Укргідроенерго Віталія Шубіна та Олега Палайду як представників держави, попередньо звільнивши Ольгу Буславець та Валентину Кальніченко.

Відповідні дані містяться у наказі Міністерства енергетики та захисту довкілля України № 4 від 03.01.2020 р.

 «Керуючись законами України «Про управління об’єктами державної власності», «Про акціонерні товариства», відповідно до постанов Кабінету Міністрів від 10.03.2017 № 143 «Деякі питання управління об'єктами державної власності», від 15.11.2019 № 927 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», розпорядження Кабінету Міністрів від 24.12.2019 № 1399-р «Деякі питання наглядової ради приватного акціонерного товариства «Укргідроенерго», Статуту ПрАТ «Укргідроенерго», затвердженого наказом Міненерговугілля від 11.12.2018 № 625, наказую: обрати членами наглядової ради ПрАТ «Укргідроенерго» Шубіна Віталія Миколайовича та Палайду Олега Богдановича як представників держави», - йдеться у наказі Міністерства енергетики та захисту довкілля України.

Нагадаємо, що у 2019 році Укргідроенерго здійснило масштабну реформу корпоративного управління. Метою перетворень стала побудова високоефективної операційної моделі ведення бізнесу. В рамках реорганізації була створена Наглядова рада, кандидатури до якої обиралися шляхом прозорого та відкритого відбору. До складу Комітету з призначення входили представники міністерств, а також міжнародних організацій: ЄБРР, МВФ та МФК. Кабінет міністрів України своїм рішенням погодив кандидатури переможців відбору на посади членів наглядової ради Укргідроенерго. Головою ради став Валентин Гвоздій.

Прес-служба Укргідроенерго

Поділитися: