Все буде Україна!

Особистий захист

Особистий захист

28-04-2022
28 квітня відзначається Всесвітній день охорони праці. Саме захисту працівників, безпосередньо, на робочих місцях, приділяється велика увага.

Укргідроенерго - компанія для людей. Тому в першу чергу вирішено питання санітарно-побутового забезпечення співробітників. Виробничі та побутові приміщення відповідають сучасним вимогам, постійно продовжується робота щодо їх покращення. Весь персонал має  засоби  індивідуального та колективного захисту, питну воду. Співробітник Укргідроенерго Миколай на енергетичному посту працює вже кілька років, задоволений. Особливо чоловіку подобається відношення підприємства до правил безпеки.

"Професійна робота перш за все! Від цього залежить діяльність підприємства і всього нашого колективу. Дуже добре працює служба охорони праці. Контролюють безпеку  нашу і виконання робіт", - каже Миколай.

В Укргідроенерго ефективно працює система управління охороною праці. Всі керівники та інженерно-технічний персонал проходять навчання та перевірку знань. У воєнний час це ще важливіше.

 "Перевірка знань у нас проходить щорічно та перед початком робіт щодня. У зв'язку з воєнним станом додались вимоги,  як поводити себе під час обстрілів, тривог і ракетних ударів", - каже Олександр Конарев з Дніпровської ГЕС.

Цього року в день охорони праці міністерство енергетики запропонувало приділити особливу увагу саме роз'яснювальній роботі, щодо оперативної підготовки робітників до дій у надзвичайних ситуаціях. Також на  підприємствах згадають тих, хто загинув на виробництві у мирний і воєнний час.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте більше актуальних новин про діяльність компанії та галузі в нашому телеграм-каналі.

Читайте також:

Вигнанці війни

Ігор Сирота: «Ми молимося за кожного українця та підтримуємо тих, хто цього потребує» 

Паска добра для ТРО

Поділитися: