Все буде Україна!

Пам’ятаємо ветеранів праці: на ДніпроГЕС вшанували пенсіонерів-енергетиків

Пам’ятаємо ветеранів праці: на ДніпроГЕС вшанували пенсіонерів-енергетиків

29-12-2021
На Дніпровській ГЕС відбулася тепла зустріч керівництва з ветеранами праці станції. Гостей привітали з нещодавним святом– Днем енергетика та вручили подяки від Запорізької обласної адміністрації та міської ради за особистий внесок у розвиток гідроенергетики.

Заступник директора ДніпроГЕС Леонід Оніпко подякував ветеранам за вірну службу на користь станції:

«Ми завжди будемо пам’ятати той неоціненний внесок, який ви вклали у розбудову станції та гідроенегетики нашої країни. Дякуємо вам за роки відданої праці!»

У свою чергу голова ради ветеранів Дніпровської ГЕС Віталій Антонович Кисель подякував керівництву станції за привітання, присвячені Дню енергетика:

«Це дуже важливе для нас, ветеранів гідроелектричної станції, свято. Це гарна можливість зустрітись зі старими друзями, колегами, бути у курсі сучасних новин та дій нашої рідної Дніпровської ГЕС. Висловлюю велику подяку за пам’ять та оцінку нашої праці. Бажаємо процвітання, стабільного розвитку та надійної роботи ДніпроГЕС», - сказав він.

Під час урочистостей керівництво станції розповіло пенсіонерам-гідроенегетикам про сучасний стан справ на підприємстві та хід реконструкції обладнання. З особливою цікавістю ветерани слухали про майбутній ремонт автодорожнього переїзду через греблю Дніпровської ГЕС.

Варто зазначити, що ветерани Укргідроенерго отримують постійну грошову допомогу від профспілкового комітету компанії, яка виплачується раз на квартал та до свят. Такі традиції – гарний приклад поваги і вдячності за роботу.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Гідроенергетики вшанували пенсіонерів до Дня людей похилого віку

Гідроенергетики Каховської ГЕС привітали ветеранів та непрацюючих пенсіонерів з ювілеєм станції

Колектив Укргідроенерго привітав ветеранів енергетики зі святами

Фотогалерея

Поділитися: