Все буде Україна!

Гідроенергетики вшанували пенсіонерів до Дня людей похилого віку

Гідроенергетики вшанували пенсіонерів до Дня людей похилого віку

05-10-2021
На початку жовтня в Україні, як і в багатьох інших країнах світу, відзначається Міжнародний день людей похилого віку. На філіях Укргідроенерго співробітники завітали до ветеранів-гідроенергетиків, щоб привітати, подякувати та висловити шану.

Ця дата – ще один привід висловити підтримку та повагу поколінню, яке багато зробило для нас. Ми вдячні представникам старшого покоління – мудрим і сильним духом людям – за їхній безцінний вклад у розвиток гідроенергетичної галузі України.

Представники профспілкового комітету Каховської ГЕС провідали колишніх співробітників Товариства. Серед пенсіонерів є люди дуже поважного віку, яким виповнилось 90 років. З теплом в очах і вдячністю зустрічали вони колег – розпитували про станцію, розповідали про свої справи і сердечно передавали привіти усім, з ким працювали.

«Завжди приємно побачити тих, з ким працювала. Радію за успіхи і розвиток станції. Дуже вдячна вам за увагу і піклування», – поділилась своїми емоціями при зустрічі з колегами з Каховської ГЕС Стародубцева Ольга Петрівна.

Варто зазначити, що ветерани ПрАТ «Укргідроенерго» отримують постійну грошову допомогу від профспілкового комітету компанії, яка виплачується раз на квартал та до свят. Такі традиції – гарний приклад поваги і вдячності за роботу, досвід і знання, що вони передали.

«Безмежна вдячність представникам старшого покоління за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування. Будьте здорові і многая літа вам усім!», – сказав голова профспілки Каховської ГЕС Сергій Ячний.

На Дніпровській ГЕС теж долучились до свята: голова ради ветеранів Віталій Кисіль разом з працівниками станції завітали з привітаннями до пенсіонера та ветерана Дніпровської ГЕС – Манова Ігоря Костянтиновича, який більше 20 років відпрацював на благо компанії.

«А нам на пенсії нема коли сумувати: хтось з онуками, хтось на дачі постійно, для декого риболовля займає увесь вільний час… У кожного своє життя, але ми підтримуємо зв'язок один з одним, зважаючи на карантинні обмеження, здебільшого по телефону», – коментує пенсіонер Леонід Кіриченко.

Профспілковий комітет та працівники Середньодніпровської ГЕС також завітали у гості з подарунковими наборами до колишніх працівників станції.

«День людини похилого віку – це привід для роздумів щодо взаємозв’язку поколінь. Найбільше багатство літніх людей – їх досвід, слушні поради, мудрість та вміння з якими вони діляться з нами», – зауважила під час заходу Ольга Єрмоленко, голова профспілки Середньодніпровскої ГЕС.

Подібні заходи в Укргідроенерго відбуваються регулярно в рамках реалізації Стратегії корпоративної соціальної відповідальності (КСВ), що має на меті покращення соціальної екосистеми у місцях присутності компанії.

Укргідроенерго, ГЕСУкргідроенерго, ГЕСУкргідроенерго, ГЕСУкргідроенерго, ГЕСУкргідроенерго, ГЕС

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Ігор Сирота: побудова ефективної системи корпоративного управління, прозорість, доброчесна поведінка – запорука успіху Укргідроенерго

Укргідроенерго – у ТОП-10 лідерів Індексу прозорості в системі корпоративного управління та КСВ

Міжнародні експерти перевіряють хід реконструкції обладнання на станціях Укргідроенерго

Поділитися: