Все буде Україна!

Середньодніпровська ГЕС вшанувала пенсіонерів-гідроенергетиків до Дня людей похилого віку

Середньодніпровська ГЕС вшанувала пенсіонерів-гідроенергетиків до Дня людей похилого віку

01-10-2020
До Міжнародного дня людей похилого віку, що відзначається 1 жовтня, профспілковий комітет Середньодніпровської ГЕС разом з працівниками філії завітали в гості з подарунками та теплими побажаннями до колишніх працівників станції.

Свято проголошене Генеральною Асамблею ООН. Україна, як повноправний член ООН, підтримала ініціативу міжнародного співтовариства і з 1991 року також щорічно відзначає цей день. Турбота про громадян похилого віку та ветеранів – це ознака соціально відповідального суспільства.

«Цей день ще раз нагадує нам про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до людей, які ділилися з нами своїм досвідом, знаннями та мудрістю», – зазначила голова профспілки Середньодніпровської ГЕС Єрмоленко Ольга.

Цікаво, що наразі в Укргідроенерго працює більше 3100 співробітників, 600 з яких – пенсіонери. Це досвідчені фахівці, які не лише передають свій досвід молоді, але й навчаються самі. Товариство надає такі можливості, адже забезпечує участь співробітників у різноманітних тренінгах, курсах, семінарах в рамках програми «Навчання і розвиток працівників».

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Енергетична зірка Кам’янського

Середньодніпровська ГЕС відзначає своє 55-річчя

Кременчуцька ГЕС закликає містян до підтримки екоініціатив

Поділитися: