Все буде Україна!

Партнерство задля розвитку громад. Укргідроенерго привітало Бобрицьку ОТГ з Днем села

Партнерство задля розвитку громад. Укргідроенерго привітало Бобрицьку ОТГ з Днем села

06-09-2021
4 вересня гідроенергетики взяли участь в урочистостях з нагоди Дня села Бобриці, розташованого у Черкаському районі Черкаської області. Вони привітали мешканців громади з Днем народження їх малої Батьківщини, наголосивши на важливості подальшого поглиблення співпраці та налагодження партнерських відносин задля досягнення важливих змін у громаді та суспільстві загалом.

Від імені колективу  Укргідроенерго подякувало керівництву громади за плідну співпрацю та висловило сподівання на подальшу підтримку мешканцями Бобрицької ОТГ проєктів будівництва та розвитку, які втілюються в життя компанією.  

«Укргідроенерго та Бобрицьку об’єднану територіальну громаду багато років пов’язує тісна співпраця. У процесі реалізації надважливого проєкту для енергетичної незалежності країни – будівництва Канівської ГАЕС, ми стали надійними партнерами. Певен: зведення  Канівської гідроакумулюючої станції дасть потужний стимул економічному та соціальному розвитку регіону, сприятиме збільшенню обсягів надходжень до бюджету громади. Глибоко переконаний, що надалі ми лише поглиблюватимемо стосунки та активно втілюватимемо у життя спільні проєкти, спрямовані на розвиток вашого села, регіону та держави в цілому», - зазначив Ігор Сирота у своєму вітанні.  

Директор філії «Канівська ГЕС» Василь Гринь вітаючи мешканців Бобриці зі святом, запевнив їх у підтримці соціальних ініціатив та сприянні благоустрою села й прилеглих територій. 

«Укргідроенерго ніколи не стояло осторонь проблем громади села Бобриця, ми завжди готові до співпраці та взаєморозуміння. Молодь – це наше майбутнє. І ми сподіваємося що вона буде брати найактивнішу участь у житті села, його розбудові та розвитку», - зазначив Василь Гринь.

В свою чергу голова Бобрицької ОТГ Олена Штефан подякувала Укргідроенерго за співпрацю задля покращення життя громади й вагомий внесок в розвиток Бобрицької ОТГ.

Свято продовжилось концертом, в якому взяли участь школярі та художні самодіяльні колективи, виставкою творчих робіт, частуваннями та святковим салютом.

Пресслужба Канівської ГЕС  

Читайте також:

Олександр Жорновий: «Реконструкція Канівської ГЕС дозволить збільшити її потужність до 524 МВт» 

Гідроенергетики вшанували пам'ять Кобзаря

Канівську ГЕС облаштовують автоматизованою системою фізичного захисту

 

Фотогалерея

Поділитися: