Все буде Україна!

«Перемагайте всі свої страхи й складнощі на життєвому шляху»

«Перемагайте всі свої страхи й складнощі на життєвому шляху»

07-04-2023
Є люди, які вражають своєю щирістю та позитивом, і саме таким є Роман Мальон, провідний інженер ЦКТРЗЗ Канівської ГЕС.
Скромний, ввічливий, відкритий, чесний, товариський, добрий і водночас відповідальний, старанний, врівноважений та невиправний оптиміст, який заряджає всіх своїм позитивом. Гарний сім’янин, люблячий та турботливий чоловік, батько ще й дідусь.

Роман Омелянович понад 25 років сумлінно виконує посадові завдання та обов’язки працюючи на станції. А ще веде здоровий спосіб життя, любить грати в настільний теніс, літо - осінь обов’язково плавати у водах Дніпра та разом з дружиною, яка в усьому підтримує, подорожувати й відвідувати різні заходи, відвідувати Чернечу гору. Колеги захоплюються його нестримною енергію, силою волі та ентузіазмом.

«На моє переконання, здоров’я – це найбільший скарб людини. Адже лише здорова людина  може бути щасливою, ставити цілі й досягати їх, максимально реалізовувати свій потенціал», - розпочинає розмову гідроенергетик.

«Зарядка вранці, правильне харчування плюс заняття спортом,  щоденна ходьба і мінімум негативних емоцій – це моя формула здоров’я та гарного настрою. Недарма ж людина спроєктована так, що серце качає артеріальну кров, а венозна рухається за рахунок скорочення м'язів. Тому рух без зупинки - це життя!»

Чоловік переконаний, що наразі, щоб вижити й перемогти в реаліях воєнного часу, потрібно насамперед залишатися людьми, обов’язково мріяти і дбати не тільки про себе та свою родину, а й про інших.

«Відомо, що здоров'я, це не тільки відсутність хвороб та гарна фізична форма, це ще й психологічна гармонія з собою та навколишнім світом. Тому сьогодні, в День здоров’я, я бажаю всім міцного здоров'я, сил, життєвої енергії, бадьорості духу й міцного імунітету. Перемагайте всі свої страхи й складнощі на життєвому шляху. Нехай любов та підтримка близьких  будуть найефективнішими вітамінами для щастя, настрій завжди буде бойовим і позитивним, а душу окриляє віра в перемогу та щасливе майбутнє!» - побажав всім українцям провідний інженер гідроенергетик Роман Мальон.

Пресслужба Канівської ГЕС

Поділитися: