Все буде Україна!

Перший заступник голови Офісу Президента України та губернатор Запорізької області перевірили хід ремонтних робіт на ДніпроГЕСі

Перший заступник голови Офісу Президента України та губернатор Запорізької області перевірили хід ремонтних робіт на ДніпроГЕСі

06-09-2019
Сьогодні, 6 вересня, греблю ДніпроГЕСу відвідали перший заступник голови Офісу Президента України Сергій Трофімов та новопризначений губернатор Запорізької області Віталій Туринок.

Високопосадовці зустрілись з керівництвом ДніпроГЕСу, мером міста та начальником патрульної поліції в області безпосередньо на греблі, оглянули хід робіт ремонту автопереїзду.

Учасники зустрічі обговорили чимало питань щодо проведення ремонту, характеру виявлених пошкоджень на автопереїзді греблі ДніпроГЕСу, подальших строків експлуатації відремонтованої дороги через греблю, а також джерел фінансування.

Керівник філії «Дніпровська ГЕС» Віктор Кучер звернув увагу очільників міста та області, що ремонт виконується відповідно до узгодженого графіку, а ремонтні роботи здійснюються за власний кошт ПрАТ «Укргідроенерго». Також директор філії зауважив, що ремонт автодороги, який наразі здійснює підприємство, дозволить мешканцям міста пересуватися якісною дорогою через греблю. Разом з тим, сама гребля потребує через 2-3 роки повної реконструкції, а для цього необхідне її закриття. Тому питання будівництва мостів є першочерговим та невідкладним.

За результатами зустрічі заступник голови Офісу Президента України Сергій Трофімов подякував керівництву Дніпровської ГЕС за вже виконану роботу.

Прес-служба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: