Все буде Україна!

«Підтримка родини і віра в українську армію допомагає знайти сили і мотивацію для роботи»

«Підтримка родини і віра в українську армію допомагає знайти сили і мотивацію для роботи»

08-03-2023
Продовжуємо наш цикл публікацій «Моя супер сила - бути жінкою-енергетиком» про професійний і життєвий шлях фахівчинь гідроенергетичної галузі. Сьогодні познайомимо вас з електромонтером Дністровської ГЕС Ольгою Бондар.

За плечима у Ольги Михайлівни сорок сім років  трудового стажу. Із них - двадцять сім в гідроенергетиці. До цього жінка працювала десять років зв’язківцем в Укртелекомі. На Дністровській ГЕС поєднала енергетику та зв'язок у службі релейного захисту, автоматики та зв’язку.

«Потрібно любити свою роботу  – і тоді все складеться. Робота електромонтера небезпечна, і тому необхідно діяти чітко та швидко, але обдумано, відстежуючи кожен свій крок. Моя порада дівчатам – не боятися стереотипного мислення про професію та йти до своєї мети. Своїм колегам-жінкам бажаю сміливості, рішучості, розвитку у нашій сфері діяльності. І обов'язково радіти з того, що ми можемо ділити своє місце в енергетиці з чоловічою половиною і бачити в цьому лише плюси», - розповідає Ольга Бондар.

Рідна сестра жінки Ганна Заворітна також працює електромонтером на Дністровській ГЕС. А чоловік - слюсарем турбінного цеху станції.

«Підтримка родини і віра в українську армію – ось що допомагає знайти сили і мотивацію для роботи у цей складний період», - підкреслює  Ольга Михайлівна.

Пресслужба Дністровської ГЕС

Фотогалерея

Поділитися: