Все буде Україна!

Підвищення професійної підготовки – запорука успішної роботи!

Підвищення професійної підготовки – запорука успішної роботи!

05-06-2019
Днями в Укргідроенерго підвищували кваліфікацію фахівці компанії з питань цивільного захисту, пожежної безпеки та аварійного реагування.

Участь у навчаннях взяли представники Каскаду Київських ГЕС і ГАЕС та апарату управління за участі викладачів Навчально – методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Київської області.

Під час занять вивчались і обговорювались актуальні питання організації роботи фахівців, підрозділів по забезпеченню дієвих заходів з цивільного захисту, техногенної безпеки та попередженню виникнення надзвичайних ситуацій на станціях Товариства.

Особливу увагу приділили нормативно-правовим документам, плануванню заходів, а також організації оповіщення у випадках виникнення надзвичайних ситуацій. Заняття пройшли у атмосфері ділового та професійного спілкування. Учасники обговорили ряд важливих питань з удосконалення роботи посадових осіб по забезпеченню безпечного функіонування об’єктів.

Сьогодні в апараті управління Укргідроенерго значна увага приділяється безпечному використання основного обладнання, збереженню життя і здоров’я працівників, проведенню заходів з запобігання і недопущення випадків виникнення надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру в філіях.

Наприкінці навчання учасники отримали посвідчення встановленого зразка, що засвідчують навчання та перевірку знань у сфері цивільного захисту.

Прес-служба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: