Все буде Україна!

Посилення усвідомлення про шкідливість мобінгу допомагає створити позитивне та доброзичливе робоче середовище

Посилення усвідомлення про шкідливість мобінгу допомагає створити позитивне та доброзичливе робоче середовище

26-07-2023
Укргідроенерго продовжує підтримувати ініціативи щодо реалізації чутливих політик.

За підтримки USAID Проєкту енергетичної безпеки усі співробітники Укргідроенерго мають змогу долучитись до серії семінарів із запобігання та ефективного протистояння проявам мобінгу на робочих місцях.

«Між суб’єктами трудової діяльності в результаті укладання трудового договору виникають певні правові зв’язки, тобто трудові відносини. Ці відносини включають також взаємозв’язки  щодо умов праці, навчання та перекваліфікації, оплати праці тощо. І, незважаючи на те, що вони охоплюють й сферу нагляду та контролю за додержанням трудового законодавства, тут мають місце прояви різних видів насильства, що і є мобінгом. Наша мета полягає в посиленні усвідомлення про шкідливість мобінгу на робочих місцях, що сприятиме створенню позитивного та доброзичливого робочого середовища. Семінари допомагають працівникам краще розуміти, що таке мобінг,  як його розпізнавати, можливі наслідки та практики іх усунення», - зазначила Юлія Галустян, експертка з гендерних питань USAID Проєкт Енергетичної Безпеки.

«Успіх протидії мобінгу на підприємстві напряму залежить від підтримки керівництва та активної участі усіх працівників», -  додала пані Юлія, - що, власне, Укргідроенерго наразі демонструє і є прикладом для багатьох енергетичних компаній.

Пресслужба Укргідроенерго

Поділитися: