Все буде Україна!

Працівникам Каскаду Київських ГЕС і ГАЕС та апарату управління Укргідроенерго перевірили рівень цукру в крові

Працівникам Каскаду Київських ГЕС і ГАЕС та апарату управління Укргідроенерго перевірили рівень цукру в крові

15-11-2021
Медичну акцію до Всесвітнього дня боротьби з діабетом спільно провели Укргідроенерго і Вишгородська районна організація Червоного Хреста. Всі бажаючі працівники підприємства зранку відвідали медпункт Товариства.

 «Дуже добре! Не у кожного є час і можливість прийти в лікарню. А тут: на роботі, зручно, швидко», – каже прибиральниця електроцеху Світлана Вокальчук.

Результати були відомі за лічені хвилини, отже не потребувалося тривалого очікування відповіді.  Людям комфортно:

«Зручно. Дуже вдячна, що є можливість перевірити один з найважливіших показників стану здоров’я», – повідомила провідний юристконсульт Тетяна Школьна.

За прогнозами медиків, цукровий діабет до 2030 року стане однієї з семи найпоширеніших хвороб у світі. Вона входить до трійки недуг, що часто призводять до інвалідності та смерті. Враховуючи ще й пандемію  коронавірусу, яка ускладнює ситуацію для пацієнтів і для медиків, важливо вчасно діагностувати захворювання.

«Робітникам-енергетикам такі медичні акції допомагають без відриву від виробництва здати необхідні аналізи, перевірити стан здоров’я. Якщо хворобу і виявляти, то значно краще робити це на ранній стадії», – говорить Алла Кича, медсестра Вишгородської районної організації Червоного Хреста.

Компанія Укргідроенерго завжди підтримує акції, спрямовані на підтримку здоров’я співробітників.

«Люди – наша головна цінність. Щодня працівники станцій докладають багато зусиль, забезпечуючи нормальну роботу енергосистеми. Тому наш обов’язок – захистити їхні здоров’я та життя. Вдячні Вишгородській районній організації Червоного Хреста за ініціативу, завжди раді співпраці. Ми відкриті для акцій і заходів, що корисні для наших людей», – каже директор департаменту з управління персоналом та соціальними питаннями  Укргідроенерго Андрій Борщ

Нагадуємо, у всіх філіях Товариства продовжується вакцинація від COVID-19 і додатково від грипу. Компанія Укргідроенерго забезпечила всіх своїх співробітників медичною страховкою. Крім цього, співпрацює з Інститутом серця МОЗ України, лікарі якого регулярно оглядають робітників. Кожен співробітник має соціальний пакет

Довідка:

Всесвітній день боротьби з цукровим діабетом - це день, який служить нагадуванням всьому прогресивному людству про те, що поширеність захворювання невпинно зростає. Проводиться щорічно 14 листопада — дата обрана в знак визнання заслуг одного із відкривачів інсуліну Фредеріка Бантинга, який народився 14 листопада 1891 року. Починаючи з 2007 року, відмічається під егідою Організації Об'єднаних Націй. Був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН в спеціальній резолюції № A/RES/61/225 від 20 грудня 2006 року.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також: 

Укргідроенерго на варті епідеміологічної безпеки підприємства

В Укргідроенерго триває вакцинація від COVID-19

Фотогалерея

Поділитися: