Все буде Україна!

В Укргідроенерго триває вакцинація від COVID-19

В Укргідроенерго триває вакцинація від COVID-19

08-11-2021
В апараті управління та на філіях Укргідроенерго проведений черговий етап вакцинації від COVID-19 співробітників компанії та підрядних організацій.

Вакцинація відбувається у приміщеннях медичного пункту станцій, що спеціально облаштовані для безпечної, з дотриманням всіх медичних і санітарних вимог та норм, процедури.

Проводиться вакцинація спеціально сформованими мобільними виїзними бригадами лікарів, підготовленими Міністерством охорони здоров’я України. В процесі медики надавали змістовні відповіді на запитання гідроенергетиків щодо вакцин.

«Вакцинація – це важлива місія, яку взяла на себе держава, а наша компанія активно її реалізує. Вакцинація дасть змогу сформувати стан максимального захисту співробітників на нашому підприємстві, яке є об’єктом критичної інфраструктури», - коментує Олександр Круш, заступник генерального директора Укргідроенерго.

Нагадаємо, що Укргідроенерго відзначено премією «Краща відповідь на COVID-19. Вибір Країни 2021». Таке визнання отримало Товариство за участь у протидії пандемії та вагомий внесок у боротьбу з її наслідками. Дослідження проводилось методом URSA 50 (Ukrainian Rating System of Awards) серед підприємств, які працюють в Україні згідно з проявом ініціативи проти Covid-19.

Укргідроенерго, ГЕСУкргідроенерго, ГЕСУкргідроенерго, ГЕСУкргідроенерго, ГЕСУкргідроенерго, ГЕСУкргідроенерго, ГЕС

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

За 9 місяців поточного року Укргідроенерго отримало понад 9 млрд грн прибутку, втім заборгованість перед компанією на ринку загрожує нестачею обігових коштів

Укргідроенерго - у ТОП компаній, дружніх до родин

Каховській ГЕС – 66! За досягненнями станції - наполеглива праця та високий професіоналізм колективу

Поділитися: