Все буде Україна!

Краща відповідь на COVID-19: Укргідроенерго відзначено премією «Вибір Країни» 2021

Краща відповідь на COVID-19: Укргідроенерго відзначено премією «Вибір Країни» 2021

10-08-2021
Таке визнання отримало Товариство за участь у протидії пандемії та вагомий внесок у боротьбу з її наслідками.

Дослідження проводилось методом URSA 50 (Ukrainian Rating System of Awards) серед підприємств, які працюють в Україні згідно з проявом ініціативи проти Covid-19.

Нагадаємо, що одразу після початку пандемії в Укргідроенерго було створено оперативний штаб з організації та впровадження заходів щодо запобігання поширення COVID-19.

Так, в компанії було скасовано усі масові заходи та наради. Зустрічі проводилися в режимі онлайн. Співробітників, не задіяних в охороні або у виробничому процесі, на період карантину було переведено на дистанційний режим роботи.

На території  компанії були введені обмежувальні заходи. Зокрема, фахівцями відповідних служб постійно проводився і наразі проводиться температурний скринінг співробітникам підприємства при вході на територію. Відповідальних за скринінг температури тіла співробітників було забезпечено засобами безконтактного вимірювання температури тіла й проведено інструктаж щодо їх використання.

Гідроенергетиків регулярно інформували про ознаки та симптоми захворювання, які може викликати коронавірус. На усіх філіях підприємства введено масковий режим, який діє і сьогодні.

Також всіх співробітників забезпечено засобами індивідуального захисту та дезінфекційними препаратами.  У приміщеннях апарату управління та на станціях компанії посилено санітарний режим: регулярне вологе прибирання з використанням дезінфікуючих засобів, а також обробка поверхонь антисептичними засобами.

Вже четвертий рік в Укргідроенерго діє програма добровільного медичного страхування співробітників. В ситуації пандемії поліс добровільного медичного страхування став важливим, а інколи єдиним інструментом отримання своєчасної (термінової) допомоги співробітникам, що захворіли.

Варто підкреслити, попри всі обмежувальні заходи Укргідроенерго продовжувало виконувати взяті на себе зобов’язання з забезпечення енергосистеми країни маневровими потужностями та мобільним аварійним резервом.

У 2021 році розпочато програму вакцинації від COVID-19 співробітників Укргідроенерго. Щеплення проводяться добровільно у приміщеннях медичних закладів, де розташовані станції компанії, а також, для зручності співробітників, у приміщеннях медичних пунктів апарату управління та філій. Зокрема, безпосередньо на станціях медичні пункти спеціально облаштовані для безпечного проведення процедури з дотриманням всіх медичних і санітарних вимог та норм. Вакцинація проводиться спеціально сформованими мобільними виїзними бригадами лікарів, підготовленими Міністерством охорони здоров’я України. В процесі медики надають змістовні відповіді на запитання гідроенергетиків щодо вакцин. Окрім того, додатковою функцією програми стала можливість усім співробітникам щепити і членів сімей. Програма вакцинації триває і кожен охочий може зробити щеплення.

Нині керівництво Укргідроенерго продовжує слідкувати за ситуацією та вживати усіх  необхідних заходів для захисту своїх співробітників, забезпечення стабільної роботи компанії в умовах пандемії.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Директор департаменту інформаційних технологій Укргідроенерго – серед кращих IT-директорів України

Каховська ГЕС – серед переможців рейтингу «Дніпровська перлина»

Поділитися: